Word lid

Zin om een Piranha te worden? Cool! Welcome to the club.
Wat je mag verwachten? Sporttechnische, ethische en medisch verantwoorde lessen van hoog niveau. Gegeven door competente en gediplomeerde trainers die ooit zélf in de ring stonden. 

We geven training aan mannen, vrouwen, kinderen, jongeren, ietsje-minder-jong, beginnelingen en gevorderden. Meer info nodig? Bel, schrijf, mail of whatsapp ons gerust! We noemen onszelf dan wel Piranhas, maar we bijten niet écht hoor.  

Word vandaag nog lid!

3 Maandelijks abonnement

Train 3 maandEN lang. Verleng wanneer je wilt. Zonder opzegperiode.

Dit abonnement is enkel beschikbaar voor volwassenen. Train je bij de jeugd? Dan betaal je per sportseizoen.

 

V.a. 75€/3MND*

*zie tabel voor exacte prijzen

MEEST GEKOZEN

jaarlijkse abonnement

Betaal in één keer voor 10 maanden en krijg 1 gratis maand, inclusief verzekering.

Combineer je graag verschillende trainingen/groepen? Neem dan een combi formule.

 

vanaf 215€/jaar*

*zie tabel voor exacte prijzen

zes (6) beurtenkaart

Met je beurtenkaart kan je komen wanneer je wil. Reserveren is een must om je plekje te garanderen, exclusief verzekering. 

Enkel beschikbaar voor volwassenen. train je bij de jeugd? dan betaal je per jaar.


35€ voor 6 beurten​

*niet van toepassing voor de jeugdgroepen.

JEUGD

volwassenen - ladies - men only

Richtlijnen

 • Bij de jeugd werken we enkel met jaarlijkse betalingen.
 • Betalingen gebeuren steeds cash.
 • Lidgelden zijn exclusief trainingsmateriaal en kledij. Voor clubkledij refereren we naar onze webshop.
 • Jaarlijkse verzekering en medische controle zijn verplicht.
 • Betaal je niet op tijd en liet je ons niets weten? Dan mag je niet mee sporten. Heb je een probleem om te betalen? Bel ons, stuur ons een e-mail of kom langs. We zoeken samen naar een oplossing.
 • Lidgelden zijn in geen enkel geval te recupereren door het aangesloten lid. Indien je vroegtijdig stopt met sporten of verandert van club om eender welke reden, kan je jouw reeds betaalde lidgelden niet terugvorderen van de club. Ook in het geval je door het clubbestuur uit de club wordt gezet, omwille van wangedrag of zaken die indruisen tegen ons clubreglement, kan je jouw lidgelden niet recupereren.

WAT IS ‘VT’? 

Heeft iemand het statuut ‘Verhoogde Tegemoetkoming’ en kan hij/zij geen beroep doen op de vrijetijdstoelage van het OCMW? Dan kan hij/zij eenmaal per kalenderjaar een financiële bijdrage van maximum 100 euro krijgen via de Antwerpse sportdienst. Dat geld moet dienen ter ondersteuning van het lidgeld van een sport- of beweegaanbieder.

BEN JE VERZEKERD?

Enkel verzekerde leden kunnen deelnemen aan onze activiteiten. Je bent dan verzekerd voor

 • lichamelijke ongevallen
 • burgerlijke aansprakelijkheid

Vraag bij een ongeval tijdens de sportactiviteit een verzekeringsformulier aan jouw verantwoordelijke en bezorg het binnen de 8 dagen volledig ingevuld terug aan jouw verantwoordelijke.

“GEZOND SPORTEN”

Aan sporten zijn (gezondheids)risico’s verbonden. Al onze leden zijn daarom verplicht zich medisch te laten keuren. Vraag aan de verantwoordelijke de nodige documenten.

Inschrijven?

 • Inschrijven kan énkel digitaal via de inschrijvingsformulieren op de website. Vul je gegevens steeds zorgvuldig in.
 • Elk jaar houden we eind augustus een algemeen, fysiek inschrijvingsmoment (voor de jeugd). Zorg dat je hierop aanwezig bent, want de plekjes zijn beperkt. Ervaring leert ons dat we na dit inschrijvingsmoment volzet zijn binnen àlle jeugdcategorieën. Volg ons op onze sociale media kanalen om op de hoogte te blijven.
 • Bij het aangaan van je lidmaatschap krijg je ook een aansluitingsformulier (dat is een medisch geschiktheidsattest). Dit formulier laat je zo snel mogelijk invullen en afstempelen door je (huis)arts. Indien dit binnen 2 weken niet in orde is, kan je niét deelnemen aan trainingen (tot we jouw getekende formulier ontvangen hebben). Klik hier en download het formulier.
 • Na betaling van je lidgeld en het in orde brengen van je medisch geschiktheidsattest, ontvang je van onze administratie een definitief bericht van inschrijving. Ready to rumble!

(!) BELANGRIJK

 • Als er geen plaats meer is, vragen we jullie onze sociale media kanalen ( Facebook en Instagram) in de gaten te houden. Daar communiceren we over eventuele nieuwe plekjes. Let op, wij werken niet met een wachtlijst.
 • Leden van de groepen ‘Ladies’ en ‘Dons’ zijn steeds verplicht de training te reserveren via onze reserveringstool.
 • Je schrijft je in voor 1 sportseizoen. Dat betekent dat je je elk jaar opnieuw moet inschrijven.
 • Je mag onze trainers tijdens lessen gerust lastig vallen met complimentjes of (technische) vragen over stoten, trappen en oefeningen, maar liever niet met vragen over inschrijvingen en lidgeld. Doe dit voor of na een training.
Kan ik gratis uitproberen?

Zin om te thaiboksen maar nog geen idee of het écht je ding is? Kom gerust eens proberen. Je kan 2 lessen (gratis) meetrainen. Je moet wel altijd vooraf ingeschreven zijn!

Communicatie via WhatsApp

Alle communicatie gebeurt via WhatsApp.
Sla onze club gsm-nummer (0483/47 28 53) op zodat je al onze berichten ontvangt.

Materiaal

Tijdens een proeftraining kan je gratis gebruik maken van sportmateriaal. Bij inschrijving ben je verplicht om zo snel mogelijk persoonlijk materiaal aan te kopen.